Inschrijvingsformulier Sporta-Run 2021Terug te bezorgen voor 30 oktober 2020 (voor wedstrijden georganiseerd voor 1 juli 2021) of 1 januari 2021 (voor wedstrijden georganiseerd na 1 juli 2021).

Geef de persoon op die het beste op de hoogte is voor het maken van de praktische afspraken. Sporta zal met deze persoon contact houden.

DD/MM/YYYY

Plaats van inschrijving

Naam wedstrijdAfstandStartuurKostprijs voorinschrijvingKostprijs daginschrijving
Hoofdwedstrijd          

Vul hier de wedstrijd in die voor jouw organisatie het belangrijkste is. Indien je hoofdwedstrijd geen naam heeft gelieve dan nogmaals de afstand in te vullen

Naam wedstrijdAfstandStartuurKostprijs voorinschrijvingKostprijs daginschrijving
2e wedstrijd          
3e wedstrijd          
4e wedstrijd          
5e wedstrijd          
6e wedstrijd          

Vul hier alle overige wedstrijden in die op de planning staan (vb. Kidsrun, ...)

Het toepassen van een kortingstarief voor ledene van Sporta en ZekerSporten is verplicht, met een min. van 1 euro zowel op zowel voor- als daginschrijvingen. De korting moet geafficheerd worden zowel op je website als de dag zelf. Korting op vertoon van lidkaart.

Maximaal 1000 deelnemers (indien meer gelieve contact op te nemen met jogging@sporta.be)

Indien je organisatie voldoet aan minimum 3 van bovenstaande criteria, kom je in aanmerking voor het Eco-label

UPGRADE JE TIJDSREGISTRATIE

- Live projectie uitslagen: je voorziet een (groot) scherm en een laptop en wij zorgen dat daarop de uitslagen live geprojecteerd kunnen worden. Let op! dit is enkel lokaal, niet op het internet.
- Voorinschrijvingsmodule: wij bieden een module aan voor voorinschrijvingen, de deelnemers komen ook rechtstreeks bij ons terrecht, daar moet je niets meer voor doen, je hebt de keuze om te werken met een aparte link of wij bezorgen jullie de code om het te integreren in je eigen website
- Liveresults: Tijdens de wedstrijd kunnen mensen overal ter wereld live de resultaten volgen via een webpagina
Sms-service: op het moment dat de deelnemer over de finish loopt ontvangt hij een sms met zijn resultaat. • Liveresults of voorinschrijving


  + € 100


  Liveresults en voorinschrijving

  + € 150  SMS-Service


  + € 100

  Full Pack

  € 350

JA
Veiligheidsspeldjes (doosje van 1000 stuks)
Afspanlint (rol van 250m)
2 waterbidons (terug, gekuist, in te leveren)
Decathlondeal
Tijdsklok (bij basispakket 25 EUR)
Bibbits
Kidsmedailles
Gepersonaliseerde medailles
50+ medailles

Gelieve de opties gewoon open te laten indien de club dit niet wenst.

ALGEMENE VOORWAARDEN- De club is lid van Sporta-federatie: als dat nog niet zo is, dan kan je op elk moment aansluiten via onze website. Om de kunnen aansluiten moet een club minstens 10 leden hebben en een actieve clubwerking hebben (d.w.z. minimum 1 activiteit per week organiseren in clubverband)


 • - Sporta-leden krijgen korting op het inschrijvingsgeld: Sporta-leden betalen minder dan niet-Sporta-leden. Je geeft minimum €1 korting aan Sporta-leden zowel op voor- als daginschrijvingen en dit wordt duidelijk geafficheerd.

 • - Het Sporta-logo én Sporta-Runs logo staan vermeld op alle promotiemateriaal: geef de logo's een plaats op je (digitale) affiches, flyers, website,... .
 • - De club bezorgt ten laatste 1 week voor de wedstrijd een flyer (al dan niet digitaal) aan Sporta-federatie vzw, Boomgaardstraat 22 bus 50, jogging@sporta.be

 • - Breng de Sporta- en partnerbannering zichtbaar aan tijdens de wedstrijddag; stuur achteraf een foto door als bewijs.

 • - De club verbindt zich ertoe in orde te zijn met deze wettelijke verplichtingen voor de organisatie van een loopwedstrijd: toestemming van gemeente en politie, een medische hulppost etc.

 • - Ophalen en inleveren materiaal: de club haalt zelf het materiaal op en brengt dat ook tijdig terug (ten laatste 2 dagen na wedstrijd) naar ons kantoor in Berchem (Boomgaardstraat 22).

 • - Maximaal twee organisaties met Sporta tijdsregistratie per club toegelaten. Een overeen te komen meerprijs per extra organisatie.

 • - Je sluit een verzekering af voor loopevenementen. Sporta biedt deze voor een zacht prijsje aan onder de vorm van een eventverzekering.

 • - Indien je gebruik maakt van het tijdsregistratiesysteem met Sporta-borstnummers, rekenen we €2 aan per niet-ingeleverde borstnummer.

 • Let Op! voor wedtrijden die langer dan 4u duren (tussen de eerste start en laatste finish) zal een supplement aangerekend worden van 50 euro


DD/MM/YYYY

Pagina 1 van 2