Garantie 5 plus NL

Wij bieden u de mogelijkheid een contract af te sluiten om de wettelijke garantieperiode van 2 jaar te verlengen met 3 jaar. Wij vragen hiervoor een forfaitaire prijs van 60 € (incl. BTW) per toestel en dit bij aankoop vanaf 1 elektrisch apparaat. Voor kookcentra vanaf 90 cm breed en side-by-side koelkasten bedraagt de prijs 99 € (incl. BTW).

Indien u minimum 4 toestellen registreert, dan is de verlengde garantie gratis. Kookcentra vanaf 90cm en syde-by-side koelkasten tellen dubbel.

Indien u binnen de 28 dagen na de aankoop van uw toestellen het formulier "Garantie 5 Plus" invult kan u genieten van de zekerheid van een garantie van 5 jaar. Tijdens de periode van 3 jaar na de wettelijke garantieperiode van 2 jaar zal wel het beperkte bedrag van 40 € (incl. BTW) worden gevraagd voor het huisbezoek van onze technische dienst.

Deze mogelijkheid voor het afsluiten van dergelijk contract wordt geboden voor elk inbouw- of vrijstaand toestel uit het SMEG-gamma dat wordt aangesloten op het elektriciteitsnet. Enkel geldig voor de eerste eigenaar en voor nieuwe toestellen aangekocht in België via het erkend distributiekanaal. Niet geldig bij professioneel of commercieel gebruik van de toestellen of bij gebruik in collectiviteit (vb. kantoor enz…). Ook tweedehandstoestellen komen niet in aanmerking.

Klantgegevens


Aankoopgegevens


Pagina 1 van 2